Au început înscrierile la Curăţenia de Toamnă în Grădina Botanică București!

Postat de | 23 octombrie 2016 | Cultura & Educatie

 

Au început înscrierile la Curăţenia de Toamnă în Grădina Botanică București!

 

Asociația Team Work începe înscrierile la „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, eveniment realizat din 2006 în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

„Curățenia de Toamnă” va avea loc, pentru prima dată, pe parcursul a 3 weekenduri: 29, 30 octombrie și 5, 6, 12, 13 noiembrie 2016, adresându-se tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 14 ani care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător. În cele 6 zile sunt așteptați aproximativ 400 de voluntari care să desfășoare acțiuni de pregătire a spațiului Grădinii Botanice pentru sezonul rece precum tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30, activitatea desfășurându-se în sectoare ale Grădinii Botanice București ce vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie.

La ediția 2016 a Curățeniei de Toamnă în Grădina Botanică vor participa atât voluntari Team Work, cât și voluntari din partea Grup Renault România, Fundației Telekom România și TPA. Înscrierea la ediția 2016 a Curățeniei de Toamnă se face prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work.

Sponsori: Grup Renault România, Fundația Telekom România

Parteneri media: StartUB.unibuc.roGreenReport.robuzzcamp.roInfoMediu.euGratuitor.roBlogunteer.ro, Calendarevenimente.roDecosieco.roOnlineGalleryInparc.roȘcoala ADC*ROIQool.roRadio TeenStudent din ProvincieHyperflash.roImparte.roStudlifeGetlokalArcca Student Housing, Orasul meuJooble.

Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti

„Curăţenia de Toamnă în Grădina Botanică” este un eveniment organizat de Asociația Team Work din 2006, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București; face parte dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Curăţenia de Toamnă”, „Grădina Bunicii” (premiul „Spații Verzi MOL 2011” pentru proiectul cu cele mai spectaculoase rezultate din programul „Spații verzi Urbane 2011”) și „Grădina Copiilor” (proiect finanțat prin programul „Spații verzi Urbane 2012”). De asemenea, în anul 2012, Asociația Team Work a câștigat Premiul I la Gala Societății Civile, Secțiunea Protecția Mediului, pentru Curățenia de Toamnă 2011. Până în prezent peste 5000 de voluntari au luat parte la evenimentele organizate de Asociația Team Work în Grădina Botanică.

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit de tineret axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *