Implică-te pentru viitorul tău!

Postat de | 22 octombrie 2013 | Cultura & Educatie, Evenimente, Povesti de voluntariat, Stiri

Într-o lume în care companiile pun mult accent pe experienţă şi, rareori, te susţin cu acest indice, există „cineva” care nu cere, din contra, oferă.

Voluntar.ro nu caută, ci creează experienţă.

Şi, totuşi, care este motivul neimplicării ? De ce oamenii ezită în momentul în care vine vorba de dezvoltarea personală? La urma urmei, nu este tot ce contează – să te modelezi în aşa fel încât să creezi ceva demn de lăsat următoarelor generaţii ?

Informaţia! Informaţia defineşte bariera dintre interes şi dezinteres, dintre cine eşti şi cine vrei să fii. Nimeni nu se va ocupa de priorităţile tale, TU eşti singurul responsabil ! Elimină starea de pasivitate din viaţa ta şi ocupă-te de cum va arăta viitorul tău.

Primul pas, aparent cel mai greu de realizat, priveşte evadarea din zona de confort, prin deciderea imediată de a face ceva productiv cu viaţa ta, întrucât a trăi înseamnă mai mult decât a exista.

Bineînţeles, oamenii sunt pragmatici, vor rezultate măreţe în cel mai scurt timp, fără să pună în discuţie faptul că înainte de a merge, trebuie să crească.

Fii diferit! Fii deştept! Ieşi din sfera acestei mentalităţi ce duce la involuţie, deschide-ţi ochii şi mintea spre frumuseţea de a crea, prin autocreare.

Colin Turner susţine în ” Născut pentru succes „ ideea de posibilitate în ceea ce priveşte transformarea unui vis în realitate, atâta timp cât există dorinţă, pasiune şi muncă. ( „Tot aşa cum o casă este construită cărămidă cu cărămidă şi progresul tău va fi realizat pas cu pas.” )

…Tu ce mai aştepţi ?! 

DSC05089

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *