“Orientare in cariera”

Postat de | 7 mai 2015 | Cultura & Educatie

Studentii ieseni sunt asteptati la seminarul “Orientare in cariera”
De cele mai multe ori,cand aplicam pentru un job,creareaunui CV devine o problema pentru majoritatea dintre noi,desi,acest lucru artrebui sa fie unul dintre cei mai simpli pasi.Aceste efecte, genereaza pentru noi o serie de intrebari fara raspuns: “De ce nu am fost acceptat?/Ce nu a fost bine?/Ce imi lipseste?”

Acelasi lucru se intampla si in cazul interviului pentru job-ul mult visat.Fie ca emotiile sunt prea mari,fie nu stii cu ce sa te-mbraci pentru a iesi in evidenta in fata angajatorului,interviul iti da batai de cap din mai multe privinte.

Acum ai ocazia sa afli unde gresesti,sa iti perfectionezi CV-ul si sa iti imbunatatesti prezentarea in cadrul interviului de angajare.Vino si participa la un seminar care iti raspunde la toate intrebarile tale despre realizarea CV-ului perfect,pentru a fi acceptat cu usurinta la job-ul pe care il visezi!Cu siguranta vrei sa afli parerea angajatorului in ceea ce priveste candidatul ideal.

Seminarul “Orientare in cariera”este la a VI-a editie, si se desfasoara in perioada16-17 mai2015, in intervalulorar10:00-14:00 in corpul R al Universitatii A.I. Cuza.Sambata, 16 maiveiaveaocaziasainvetisaitiredactezicorect CV-ulsiscrisoarea de intentie.Duminica, 17 maipotiafla direct de la reprezentantiicompaniilorXEROX, LEAR CAPGEMENIsi CONEST,cecalitatisiabilitatitrebuiesaaiba “candidatul ideal” din punctual lor de vedere,pentru a lucraintr-o multinationala. Seminarul continua de asemenea cu sesiunea de simulareinterviuriin perioada 23-24 mai 2015.

Tepotiinscrie la evenimentcompletandformularulpana la data de 14 mai 2015. Pentrumaimulteinformatiinepoticontacta la adresateachingis@gmail.com.
Formular de inscriere

Participarea la acest seminar este GRATUITA!
La finalul perioadei de inscriere vei primi un e-mail prin care veiafladacaaifostselectat(a) pentru a participa la acest proiect, dar si informatiile despre sala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *