Programul national Leadership Autentic – editia a 5-a

Postat de | 16 octombrie 2013 | Cultura & Educatie, Evenimente, Stiri

Fundatia LEADERS, sursa de idei si oameni valorosi, organizeaza in perioada octombrie 2013 – iunie 2014, cea de a cincea editie a programului national Leadership Autentic dedicat tinerilor cu varste intre 14 si 18 ani. In cadrul acestuia, vor avea loc seminarii de leadership in 15 localitati din tara, atat in mediul urban cat si rural. In fiecare editie vor lua parte la seminarii 25 de tineri.

Editia din acest an se va desfasura in Bucuresti, Iasi, Moreni – judetul Dambovita, Moinesti – judetul Bacau, Ianca, judetul Braila, Buzau, Urlati – judetul Prahova, Campina – judetul Prahova, Videle – judetul Teleorman, Bustuchin – judetul Gorj, Rupea – judetul Brasov, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Bolintin Vale – judetul Giurgiu.

Beneficiile Leadership Autentic?

Programul se adreseaza unei grupe de varsta care se indreapta catre alegerea unei facultati, are nevoie de gasirea vocatiei si de stabilirea unor valori pe care sa le regaseasca in modelele pe care si le aleg. Leadership Autentic isi propune se completeze practica scolara printr-o serie de activitati de educatie informala care pun accent pe dezvoltarea abilitatilor de leadership, comunicare, lucru in echipa, initiativa si spirit pro-activ cu scopul de a-i pregati pe participanti pentru viata profesionala.

Cele 25 de locuri din fiecare localitate sunt finantate complet si includ participarea timp de 4 zile in program, materialele de training (suportul de curs, logistica si papetaria), pauzele de pranz si racoritoarele din fiecare zi de training cat si accesul pe platforma profesionala de orientare in cariera pe baza careia vor primi un raport individual cu descrierea orientarilor vocationale. inscrierile se realizeaza online, iar in urma selectiilor sunt selectati castigatorii celor 25 de burse din fiecare oras.

Orarul unui viitor lider
•    notiuni teoretice si practice de leadership prin metode neconventionale si interactive
•    interactiune cu tineri cu valori comune, pasionati de leadership si proactivi
•    comunitate cu putere de decizie si dorinta de schimbare in bine a societatii
•    accesarea gratuita a celei mai cunoscute platforme internationale de orientare vocationala pentru tineri

Tabara Leadership Autentic
Dupa finalizarea cursurilor in cele 15 localitati, tinerii participanti se vor putea inscrie pentru un loc in Tabara Leadership Autentic. In tabara vor fi admisi 30 de adolescenti.

Inscrierea in programul Leadership Autentic se poate realiza online accesand linkul de mai jos:
http://www.leaders.ro/programe/leadership-autentic/roinscriete/

Leadership Autentic este un program sustinut de Ministerul Educatiei Nationale si realizat cu sustinerea Petrom, BRD Groupe Societe Generale, Lafarge si AVIS.

Despre LEADERS:
Fundatia LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa se dezvolte, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovatoare ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara LEADERShip Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

www.leadersacademy.ro 

Facebook.com/FundatiaLeaders

 

Sursa: www.eurodesk.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *