Salonul European de Bandă Desenată

Postat de | 9 octombrie 2014 | Cultura & Educatie

Cea de-a patra ediție a Salonului European de Bandă Desenată va avea loc în perioada 16 octombrie – 2 noiembrie 2014 la Muzeul Național de Artă Contemporană, etajul 4 (str. Izvor 2-4, Palatul Parlamentului, aripa E4, Intrarea prin Calea 13 Septembrie, București).

Toți amatorii de desene și de povești, mici și mari, sunt invitați să viziteze expoziții de bandă desenată, caricatură și grafică satirică din Austria, Portugalia, Grecia, Spania, Cehia, Polonia, Franța, Ungaria, Valonia-Bruxelles, Germania, Belgia și România, să-i întâlnească pe artiștii și pe curatorii invitați, să participe la discuții, prezentări și ateliere, să vizioneze filme de animație, să răsfoiască albume și reviste și să cumpere titluri atractive de bandă desenată și de roman grafic.

Expozițiile prezentate în cadrul Salonului European de Bandă Desenată – proiect al EUNIC București – arată cum poate fi declinată o formă de artă în funcție de specificitățile culturale ale fiecărei țări, păstrând totuși un numitor comun.

Detalii: www.icr.ro/salon_european_bd_2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *