Echipa Voluntar.ro

Ma consider o persoana dinamica ce se adapteaza usor in orice situatie. Imi place sa invat intotdeauna lucruri noi, fiind adeptul ideii ca invatarea este un proces continuu ce se desfasoara pe tot parcursul vietii. De asemenea, sunt de parere ca pentru a avea succes cel mai important este sa iti stabilesti obiectivele si sa iti pastrezi determinarea pentru a le putea duce pana la capat. Valorile dupa care ma ghidez sunt perseverenta, devotamentul si optimismul.

SERGIU CHIUCHIU – Project Manager

 

 

aas

Daca e sa fac o prezentare despre mine as spune ca sunt o fire ambitioasa, perseverenta si serioasa, aici stand dovada si impresiile primite de-a lungul anilor din partea celor din jurul meu in acest sens. Datorita simtului de responsabilate, in vederea indeplinirii unei sarcini, fac tot posibilul s-o duc pana la capat cu succes.

Fiind o persoana deschisa, incerc tot timpul sa experimentez lucruri noi care ma vor ajuta in viitorul apropiat atat pe plan personal cat si profesional ca participarea la anumite concursuri, seminarii, cursuri si recent, voluntariatul.

Sociabila cu cei din jur, prietenoasa, imi place sa cunosc persoane noi si sa-mi largesc cercul de cunostinte. Organizata si echilibrata, imi place sa caut armonia si sa fac pe plac celor din jurul meu. Analitica din fire, am tendinta de a-mi analiza excesiv deciziile, uneori acest aspect constituind un adevarat defect in ceea ce ma priveste. Printre pasiunile mele se numara desenul, teatrul, calatoriile, lectura.

ALEXANDRA ASAVEI – Responsabil  Resurse Umane

 

id

 

Ma numesc Dasca Ioana-Daniela sunt eleva in clasa a 12-a la Liceul Teoretic Miron Costin Iasi. Ma caracterizeaza optimismul, sunt o fire comunicativa si imi place sa ma implic in activitati cat mai diverse. In timpul liber citesc foarte mult, in special carti politiste, sunt pasionata de fotografie si sunt o persoana activa, care simte mereu nevoia de o schimbare. In cadrul proiectelor sunt o persoana serioasa, responsabila, mereu gata sa se faca de ajutor.

IOANA DASCA –Responsabil Marketing 

 

 

„Get busy living, or get busy dying.”

 CAMELIA ONU – Responsabil Departament Tehnic

 

 

 

Salut, numele meu este Virgiliu! Ma consider o persoana prietenoasa, un camarad pe care ti-l doresti la nevoie. Nu spun nu la activitati din categoria „de facut macar odata in viata”.

VIRGILIU DORIN CHIRIAC – Departament Tehnic

 

 

caSunt studenta in Iasi, la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, specializarea ECTS. Desi sunt studenta la o facultate de profil economic, sunt pasionata de decoratiuni interioare si design arhitectural.

Sunt o persoana responsabila, care isi respecta mereu atributiile si chiar si le extinde. Respect mereu cu strictete termenele-limita si imi tin promisiunile. Actionez mereu cu tact si rabdare, avand totodata capacitaea de a lucra in conditii de stres si program prelungit.

Consider ca implicarea mea in activitatile de voluntariat imi va facilita dezvoltarea personala si continuarea drumului spre succes.

CRISTINA ANTAL – Responsabil Social Media

 

Sunt o persoana sociabila care se integreaza repede intr-un grup. Specialitatea mea este 10678623_686068788136768_4654182592416729520_ndesignul. Prin creativitate imi exprim toate emotiile si prin intermediul ei imi pot rezolva problemele de zi cu zi.

ROBERT VOICULESCU – Responsabil Departament Promovare

 

 

DSC04066Petru este o persoană dinamică, cu bune cunoștințe de comunicare, capabilă să lucreze în condiții de stres, interesată de perfecționarea profesională în domeniul atragerii de finanțări externe nerambursabile (scriere proiecte, realizare documentații de accesare și implementare proiecte). Este absolvent al Masterulul de Finante-Asigurari, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si este acreditat ANC pentru ocupatiile de Manager Proiect si Formator. A participat la proiecte precum Total Quality Management in Intercultural Youth Exchanges (Tbilisi, Georgia), Mentor 2B (Predeal, Romania) si SOHO (Sending Organisations Hosting Organisations, Sigulda, Letonia).

PETRU CIMPEANU – Mentor Voluntari

 

 

Sunt o permvsoana activa careia ii place sa se implice in dezvoltarea comunitatii. Pasionata de antreprenoriat, coaching si dezvoltare personala, urmaresc sa ma dezvolt pe aceste domenii permanent. O persoana optimista, perseverenta, determinata si sociabila, imi place sa cunosc intotdeauna oameni noi si sa ofer un plus de valoare fiecarei persoane pe care o cunosc. Consider ca atitudinea dicteaza succesul in viata!

MADALINA VIZITEU – Mentor Voluntari

5 raspunsuri la “Echipa Voluntar.ro”

 1. Comentariu facut de Catalina Milea pe dec. 7th 2013 at 16:07: Răspunde

  Ma numesc Catalina Milea, sint avocat si locuiesc in Bucuresti.
  Daca va pot sprijini cu ceva in derularea proiectelor va rog sa ma contactati.
  e.mail avmileac@yahoo.comtel
  tel 0741,018,315

 2. Comentariu facut de Munteanu Alina pe mai 15th 2014 at 11:26: Răspunde

  Buna ziua, ma numesc Alina Munteanu, sunt educatoare, si as dori sa particip impreuna cu copiii din gradinita in cadrul unor activitati de voluntariat.Va multumesc!

 3. Comentariu facut de Dumitra Marcela pe mai 29th 2014 at 10:10: Răspunde

  Voluntariatul iti schimba viata,socilizarea si ajutorarea celorlanti te ajuta sa vezi printr-o alta prisma viata.Imi place sa ajut si imi doresc sa va pot ajuta.

 4. Comentariu facut de GUTA STEFAN pe sept. 2nd 2014 at 8:03: Răspunde

  Buna ziua,ma numesc STEFAN GUTA ,sunt un om, locuiesc in Bucuresti si as dori sa ma implic in activitati prin care sa pot ajuta oameni,

  • Comentariu facut de camelia.onu pe sept. 3rd 2014 at 0:20: Răspunde

   Daca doresti sa faci parte din echipa de voluntari din Bucuresti poti aplica trimitand un CV si o scrisoare de intentie pe adresa elenamadalina.viziteu@gmail.com.
   Daca nu poti aplica la diverse conferinte,workshopuri,seminarrii prezente la noi pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *