Incheierea proiectului: „Angajat sau Angajator?!”

Postat de | 5 martie 2014 | Evenimente

ASOCIATIA NATIONALA PENTRU INITIATIVA COMUNITARA, anunţă finalizarea proiectului „ANGAJAT SAU ANGAJATOR?!”

Acest proiect a fost finanţat din fonduri acordate de către Comisia Europeană prin programul AN Tineret în Acțiune, actiunea Tineri pentru Europa (yia-na-action1) sub-actiunea Iniţiative ale Tinerilor (yia-na-action1-action12).

Grupul de participanţi a fost format din 20 de tineri cu vârsta cuprinsă între 17-30 ani (inclusiv 6 lideri de grup). Tinerii au participat la diferite activităţi de educaţie nonformală prin care s-a urmărit: combaterea discriminării persoanelor cu disabilitati, combaterea stereotipurilor şi a marginalizării tinerilor cu conditie sociala precara, sansa la educatie si informare.

Durata proiectului : 15 August 2013 – 28 Februarie 2014
Locaţia desfăşurării : Poienesti, jud. Vaslui.

Obiectivul general al proiectului este dorinta de a se initia rezolvarea a doua probleme majore intampinate de tinerii din judetele cu o dezvoltare economica foarte scazuta:

1. dezvoltarea personala data prin depasirea reticiencelor legate de punerea in practica a unor idei de afaceri locale sau nationale in randul tinerilor absolventi

2. cresterea numarului locurilor de munca prin infiintarea de afaceri private.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

O1 – Dezvoltarea culturii antreprenoriale prin îmbunătăţirea accesului la informaţii din domeniu, cu focalizare pe tineri (elevi, studenţi etc) si pe o creştere a interesului pentru antreprenoriat în rândul grupului ţintă, prin generarea unei atitudini pozitive faţă de cultura antreprenorială.
O2 – Promovarea conceptului antreprenorial, dezvoltarea conştiinţei europene a participanţilor prin organizarea şi derularea de activităţi si prin evidenţierea relaţiilor tânăr-comunitate şi valori naţionale-valori europene.
O3 – Dezvoltarea de abilităţi practice şi furnizarea de cunoştinţe teoretice necesare pentru iniţierea şi/sau menţinerea afacerilor, pentru elevi si studenti.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi :

Telefon: 0744.811.220
Adresa e-mail: marcel_dumitriu@yahoo.com
Persoana de contact: Marcel Dumitriu

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabilă de utilizarea informaţiilor conţinute de această comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *