Maratonul Speakerilor

Postat de | 20 noiembrie 2013 | Evenimente

flyer_fCongress Hall Palas are deosebita plăcere de a vă invita la un eveniment unic: . Pentru prima oară în nord-estul ţării, cei mai buni traineri şi coacheri din România îţi arată paşii de succes în dezvoltarea profesională şi personală.

Dacă eşti om de afaceri, reprezentant al unei companii mici sau mijlocii, lucrezi în domeniul vânzărilor sau eşti student la o facultate cu profil business, te aşteptăm pe 27 şi 28 noiembrie 2013 la Palas Congress Hall, Sala Chopin, pentru a afla drumul spre reuşită.

 

Excelenţa în leadership, psihologia motivaţiei, tehnici de negociere, vânzări într-un mediu competitiv, resurse de training & assessment, primii paşi în cariera financiară – sunt doar o parte dintre temele abordate de specialişti, programe implementate cu succes de marile companii multinaţionale.

Ambele seri se vor incheia cu degustare de vinuri si branzeturi, in acorduri de clarinet si pian.

 

Detalii despre speakeri şi programul evenimentului găsiţi pe Facebook Palas Congress Hall si pe flyerele atasate acestui mail.

Biletele sunt disponibile la Centrele Info Palas Mall, valoarea acestora fiind de 30 lei/zi, pentru 8 ore de workshop-uri antrenante sau de 50 lei/pentru 16 ore de curs în cele două zile ale evenimentului.

Pentru detalii ma puteti contacta la tel. 0730 055 181.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *