Top 10 aplicații de productivitate pentru ONG-uri

Postat de | 20 februarie 2014 | Resurse pentru voluntari

Managementul de proiect, managementul reţelelor sociale, crearea materialelor de promovare, editarea documentelor, a fotografiilor şi agenda personală – toate, pot fi transferate online. În afara faptului că nu vei mai avea mereu biroul plin de hârtii şi monitorul căptuşit cu post-it-uri, aplicaţiile pe care le prezentăm în continuare, te vor ajuta să fii mai eficient în tot ce faci.

Asana: lucrează în echipă

Uită de hârtii, post-it-uri și foi de flipchart. Asana este un instrument de management de proiect, care te ajută să-ți ții într-un loc toate proiectele. Fiecare proiect poate fi împărțit pe sarcini și distribuit către alți colegi. Aplicația este gratuită pentru echipe de până la 15 utilizatori.

asana

Sprout Social: toate prezenţele online într-un singur loc

Dacă vrei să ții sub control toate prezențele online ale organizației tale, folosește Sprout Social. Include instrumente de analiză și raportare și este folositor mai ales când vrei să monitorizezi performanța conținutului online. O aplicație asemănătoare este și Hootsuite.

sprout

Postagram: transformă fotografiile în vederi

Cu Postagram ai putea să le mulțumești donatorilor și susținătorilor tăi printr-o vedere. Încarci o fotografie, adaugi text și o poți trimite imediat pe e-mail.

postagram

Canva: crează-ți propriile materiale vizuale

Canva te ajută să creezi materiale de promovare: bannere online, prezentări, imagini pentru Facebook, afișe, postere, invitații și multe altele.

canva

Word Counter: numără cuvintele

Dacă scrii o propunere de proiect și ai limite de spațiu, Word Counter este o aplicație care te ajută să numeri cuvintele, caracterele, spațiile și paragrafele.

word counter

Evernote: Notițe online

Evernote este o aplicație care te ajută să nu uiți nimic și să-ți păstrezi toate notițele online, pe telefon sau calculator. O aplicație asemănătoare este și Keep de la Google.

evernote

Readability: citește mai ușor

Disponibilă și ca aplicație pentru mobil, Readability te ajută să citești orice, online, fără bannere, reclame sau pop-up-uri care să-ți distragă atenția.

readability

Pocket: citește mai târziu

Dacă ai găsit ceva online și ai vrea să-l revezi mai târziu, pune-l în Pocket. Poți filtra conținutul și există opțiuni prin care poți regăsi ușor articolele salvate.

pocket

HipChat: chat privat pentru echipe

Dacă folosești e-mailul pentru a discutat cu colegii din echipa ta, există variante și mai ușoare. Ai putea folosi HipChat, o aplicație care-ți permite să faci schimb de idei și fisiere, într-un chat privat. În aplicație poți să organizezi discuțiile pe proiecte și poți oricând să reiei discuția de unde ai lăsat-o.

hipchat

PicMonkey: editare foto ușoară

Editezi fotografii, faci un colaj sau pui un text într-o fotografie? PicMonkey e o aplicație potrivită care-ți va salva mult timp.

pickmonkey

Sursa: http://www.altreileasector.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *