Fabricat in Tara lui Andrei a anuntat cei 10 castigatori!

Postat de | 15 decembrie 2013 | Stiri

Fabricat in Tara lui Andrei,  a anuntat  care sunt cei 10 castigatori care primesc finantarea Petrom pentru implementarea proiectelor lor!

10 afaceri sociale cu potential

Cei 10 castigatori care vor incepe din acest moment sa-si implementeze afacerile sociale in comunitatile alese:

Smarand Viorel – vede in produsele bio solutia pentru rezolvarea problemelor din comunitatea sa (Babana, jud Arges) si are in plan infiintarea unei microferme.

II Ghencea Daniela – vrea sa dezvolte comunitatea din Moinesti, jud. Bacau prin infiintarea unei stane traditionale romanesti;

Asociatia Habitat for Humanity – isi propune sa lupte impotriva saraciei prin producerea, la preturi accesibile, a materialelor de constructii in comunitatea din Comanesti, jud. Bacau;

Fundatia Agapis – isi doreste sa-si extinda aria de actiune a afacerii sociale Valea Barcaului in comunitatile Marca si Suplacu de Barcau prin dezvoltarea unui centru de colectare si ambalare polen si venin de albine in comuna Marca.

Branea Cristian – si-a propus, impreuna cu ceilalti 3 membri ai echipei, sa faca design, productie si comercializare de obiecte premium de mobilier, decoratiuni interioare si corpuri de iluminat din lemn recuperat si reciclat.

II Ana E Ion – va valorifica deseurilor rezultate din taierea si prelucrarea lemnului prin realizarea unui atelier de productie de brichete din rumegus in comuna Manesti. Jud. Dambovita.

Asociatia ALIAT – vrea sa infiinteze un atelier pentru realizarea a trei tipuri de produse in cadrul afacerii sociale „Atelier SimpluS” si redirectionarea veniturilor obtinute din vanzarea acestora catre activitatile asociatiei de sprijinire a somerilor de lunga durata din comuna Manesti, jud. Dambovita.

Stanciu Lucian –va colecta lana de oaie din comunitatea Independenta, jud. Galati si o va transforma in izolatoare termice.

Urse Andreea – urmareste dotarea si amenajarea unei sectii de colectare si prelucrare de plante medicinale si aromatice si deshidratare de legume radacinoase in comuna Ghimpati, jud. Giurgiu.

Crucea Rosie Vrancea – va fabrica si comercializa produse de panificatie si patiserie in nordul judetului Vrancea. „Cuptorul de paine Burcioaia” va contribui la dezvoltarea comunitatii locale.

Mai multe detalii pe taraluiandrei.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *