Premiera filmului documentar „Ba se poate”, 12feb

Postat de | 5 februarie 2014 | Stiri

Va invitam sa descoperiti ispravile noastre din cadrul proiectului Zburd-Educatie prin coaching surprinse in filmul documentar „Ba se poate!”,  realizat de regizorul lui Tedy Necula.

Asadar, Asociatia ROI are deosebita placere de a va invita la premiera in Bucuresti a filmului.  Evenimentul are loc miercuri, 12 februarie, incepand cu orele 18:30, la sala „ Elvire Popesco” de la Institutul Francez ( Bd. Dacia, nr. 77). Un trailer al filmului aici: http://vimeo.com/76684290 . Dupa vizionarea filmului, spectatorii vor avea prilejul sa adreseze intrebari regizorului si sa povesteasca cu participantii in proiect pana la 21:30.

Locurile sunt limitate, de aceea va rugam sa confirmati participarea la stup@aroi.ro pana la 7 februarie 2014.

Ne dorim sa aratam ca SE POATE!  Va invitam sa fiti alaturi de noi si sa sprijini promovarea  filmului pe platforma on-line www.potsieu.ro .

DESPRE ZBURD

In cadrul Zburd, am lucrat cu echipe mixte profesori-elevi-parinti in 5 licee tehnologice din tara si mare parte dintre elevi provenind din medii defavorizate.

Cand le-am selectat, aceste licee aveau maximum 20% rata a promovabilitatii la BAC. In 2 ani, au inregistrat cresteri spectaculoase fata de cresterea medie pe tara. 
In acelasi timp, si-au redus semnificativ nivelul absenteismului si au rezolvat problemele legate de violenta.

Zburd a luat nastere in 2012 si va continua in 2014 in cadrul programului „Adopta un liceu”, pentru care au aplicat 20 de licee din toata tara si in cadrul caruia lucram impreuna cu alte ONG-uri cu expertiza in educatie.

Inovatia adusa de proiectul „Zburd  – Educatie prin coaching” este lucrul in echipa si legatura dintre elevi-profesori si parinti, ei fiind actorii principali in procesul de schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *